Yhteystiedot

Puheenjohtaja:
Jouko Miesvirta
jouko.miesvirta@wippies.fi

Varapuheenjohtaja:
Kikka Salo-Saarinen
kss72@dnainternet.net


Sihteeri:
Mika Raukunen
mika@navettanikkarit.fi

Maskun Keskustan paikallisyhdistyskeskusta_logo_new.jpg

Tervetuloa sivuillemme. Maskun Keskustan paikallisyhdistykseen kuuluu Askaisten, Lemun sekä vanhan kanta-Maskun Keskustan jäsenet. Löydät näiltä sivuilta tietoa yhdistyksestämme, ajankohtaisia paikallisyhdistyksen asioita sekä tiedot järjestön yhteyshenkilöistä

Maskun kunnallisissa päättävissä elimissä on lukuisia yhdistyksen jäseniä ja täältä löydät myös näiden henkilöiden yhteystietoja. Haluamme kehittää kotikuntaamme sellaiseksi jotta se mahdollisimman hyvin palvelee kaikkien kuntalaisten tarpeita, tarjoaa elämiselle ja asumiselle viihtyisän ympäristön sekä kohtelee kaikkia kunnan asukkaita tasapuolisesti.

Haluamme Maskun pysyvän kuntana joka tarjoaa kuntalaisille hyvät ja tasokkaat palvelut vauvasta vaariin riippumatta asuuko hän haja-asutusalueella tai taajamassa. Haluamme että päätäntävalta oman kunnan asioista säilyy kuntalaisilla.

Toivomme tämän kaiken tapahtuvan hyvän kunnallisen hallintotavan hengessä ja kaikkia tahoja kuunnellen sekä pyrkien ymmärtämään ihmisten tarpeet ja vaikuttimet.

Toivomme että voimme yhteistyössä kaikkien kuntalaisten kanssa kehittää yhteistä asuinpaikkaamme ja palveluitamme paremmiksi. Jos mieltäsi vaivaa jokin kunnan palveluihin tai toimintaan liittyvä asia ota meihin rohkeasti yhteyttä. Katsotaan mitä voimme yhdessä tehdä asioiden parantamiseksi.

Anna palautetta tästä